P_W_002_06_2067P

Cada Baie Spatio Adria II

Produs nou

2 266 €

Adauga la lista dorintelor

Ai intrebari? Vrei sa afli mai multe despre acest produs sau despre cum comanzi ?

Suna-ne la numarul:
Apeleaza-i pe consilierii nostri
Luni-Vineri: 10:00 — 18:00

Spatio

Povestea acestui brand ar putea incepe ca un basm: A fost odata un om care traia intr-un sat. Era interesat sa exploreze, sa cunoasca persoane noi si sa invete, asa ca si-a parasit satul si familia ca sa devina un om educat. Toate acestea se intampla la 40 de ani de la acel stadiu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie altfel decat un basm.

Designerii acestui brand au ales o cale foarte dificila, hotarandu-se sa creeze ceva ce va fi verificat de zeci de ori in fiecare zi, de catre fiecare persoana care decide sa achizitioneze o chiuveta de baie sau de bucatarie. A existat un inceput de succes cu productia de blaturi din marmura turnata, care le-a dat aripi acestor designeri. Apoi, prin introducerea materialelor moderne, brandul a dat frau liber imaginatiei artistilor si a eliberat formele.

Cada Baie Spacio Adria II
Designer: Spacio Design Studio

Alice consta intr-un trio: blat de cada, chiuveta si suport de chiuveta. Subtil, elegant si in acelasi timp cu forme ergonomice, reprezinta maiestria si experienta designerilor. Lumina si colectia foarte feminina combina perfect designul industrial, confortul de lucru cu materialele de inalta calitate. Gama de produse exclusiva si foarte inteligenta, pare a te invalui incet si a crea confortul de utilizare ce intalneste estetica sofisticata. Colectia este disponibila in doua marimi.


Specificatii:

Dimensiuni: 206.7 x 91.5 x 91 cm


Material: mineralcast
Culori: alb
Greutate: 154 kg (fara apa) 360 kg (fara apa)

*TVA inclus

DesignerMarmorin Design Studio
Width915
MaterialsDurocoat
LivrareGratuit
DisponibilitatePre-Order
Height910
CategorySanitary ware and accessories
Length2067

30 alte produse in aceeasi categorie: