WJ028102

Aplica Innermost Jeeves

Produs nou

266 €

Adauga la lista dorintelor

Ai intrebari? Vrei sa afli mai multe despre acest produs sau despre cum comanzi ?

Suna-ne la numarul:
Apeleaza-i pe consilierii nostri
Luni-Vineri: 10:00 — 18:00

Materiale: palarie din lana cu interior din aluminiu

Dimensiuni: 13cm H x 25cm L x 23cm L

Culoare: negru cu interior anodizat din aur

INNERMOST

Abordarea rebela a brandului Innermost asupra iluminatului si a pieselor de mobilier vine dintr-o urmarire anarhica a libertatii de design tocmai din inima Londrei. Colaborand cu designeri din toate colturile lumii, Innermost a reusit sa realizeze produse, cu un amestec bine definit de traditie englezeasca clasica si diversitate globala vibranta, unice de o calitate absoluta chiar din anul 1999.

Indiferent daca sunt gasite in cafenele, baruri, sali de intalniri, produsele Innermost sunt centrale in spatii care aduna oamenii impreuna si sarbatoresc partea sociala a vietii. 

Aplica de perete Jeeves

Aplica "Jeeves" reprezinta palaria interbelica a unui tanar, care a fost aruncata cu forta catre un perete.

Aplica "Jeeves" incorporeaza traditia britanica si tehnologia moderna. Aceaste palarii manufacturate din lana sunt captusite cu aluminiu pentru a crea o piesa jucausa. Aceasta aplica este denumita dupa un personaj al lui P. G. Wodehouse, Jeeves, un valet talentat si bine informat.

Aceasta aplica este un accesoriu bun pentru a creea un efect rafinat in incapere, radiand o lumina placuta atunci cand este asezata deasupra unei mese.

*TVA inclus

30 alte produse in aceeasi categorie:

Video