WJ028102

Produs nou

Aplica Innermost Jeeves

1 231 RON

Informatii

Materiale: palarie din lana cu interior din aluminiu

Dimensiuni: 13cm H x 25cm L x 23cm L

Culoare: negru cu interior anodizat din aur

INNERMOST

Abordarea rebela a brandului Innermost asupra iluminatului si a pieselor de mobilier vine dintr-o urmarire anarhica a libertatii de design tocmai din inima Londrei. Colaborand cu designeri din toate colturile lumii, Innermost a reusit sa realizeze produse, cu un amestec bine definit de traditie englezeasca clasica si diversitate globala vibranta, unice de o calitate absoluta chiar din anul 1999.

Indiferent daca sunt gasite in cafenele, baruri, sali de intalniri, produsele Innermost sunt centrale in spatii care aduna oamenii impreuna si sarbatoresc partea sociala a vietii. 

Aplica de perete Jeeves

Aplica "Jeeves" reprezinta palaria interbelica a unui tanar, care a fost aruncata cu forta catre un perete.

Aplica "Jeeves" incorporeaza traditia britanica si tehnologia moderna. Aceaste palarii manufacturate din lana sunt captusite cu aluminiu pentru a crea o piesa jucausa. Aceasta aplica este denumita dupa un personaj al lui P. G. Wodehouse, Jeeves, un valet talentat si bine informat.

Aceasta aplica este un accesoriu bun pentru a creea un efect rafinat in incapere, radiand o lumina placuta atunci cand este asezata deasupra unei mese.

*TVA inclus

Descarcari

30 de produse in aceeasi categorie:

Video

Produse alese

Articolele recente