FC022001

Produs nou

Fotoliu Innermost Canvas

6 814 RON

Informatii


Material: spandex, poliester si cadru din lemn

Dimensiuni:150 cm inaltime x 110 cm latime

Capacul este detasabil si poate fi spalat.

INNERMOST

Abordarea rebela a brandului Innermost asupra iluminatului si a pieselor de mobilier vine dintr-o urmarire anarhica a libertatii de design tocmai din inima Londrei. Colaborand cu designeri din toate colturile lumii, Innermost a reusit sa realizeze produse, cu un amestec bine definit de traditie englezeasca clasica si diversitate globala vibranta, unice de o calitate absoluta chiar din anul 1999.

Indiferent daca sunt gasite in cafenele, baruri, sali de intalniri, produsele Innermost sunt centrale in spatii care aduna oamenii impreuna si sarbatoresc partea sociala a vietii. 

Fotoliul Canvas

Canvas este un fotoliu creat de studioul YOY special pentru Innermost. Este disponibil ca un fotoliu si se poate rezema usor pe un perete.

Cand il privesti, iti poate aminti de o ilustratie suprarealista, in care imposibilul poate deveni posibil. Aseaza-te comod pe o panza bidimensionala rezemata pe un perete. O combinatie inteligenta de materiale face posibila odihnirea pe el. Husa de la "Canvas" se poate spala la masina de spalat.

Aceasta a fost creata de catre YOY in Tokyo si a castigat premiul pentru design in cadrul Asia Design Awards in 2014.

*TVA inclus

Descarcari

30 de produse in aceeasi categorie:

Video

Produse alese

Articolele recente