Povestea IDA Design

Noi suntem IDA Design, un studio de arhitectura si design cu pasiune pentru creativitate si eleganta. Cu o experienta de mai mult de 4 ani pe piata romaneasca, misiunea noastra este de a duce conceptul de “design interior” la urmatorul nivel. Jonglam cu domeniul construcțiilor și al design-ului si ne simtim cel mai bine atunci cand colaboram pentru a livra produse si servicii . Suntem o echipă tânără de profesionisti in domeniul arhitecturii si ne propunem sa devenim o sursa de inspiratie pentru toti iubitorii de design interior, cu o mentalitate orientată pe soluții - dar și cu o apreciere aparte față de arta si calitatea lucrurilor bine făcute.

Ce facem?

 • Comert retail cu materiale si solutii integrate de design interior din clasa premium.
 • Avem un Showroom în București, unde poti vedea diferitele branduri distribuite si poti primi consiliere si orientare in lumea designului de interior si amenajarilor
 • Am creat pentru tine o baza de date cu peste 10.000 de produse, accesibila din Showroom-ul nostru din Bucuresti dar si online, aici.
 • Magazin online cu produse de lux, pe site-ul idadesign.ro

 • Solutii de arhitectura integrata pentru constructii private si publice 

 • Dezvoltare proiecte complete: proiectare, constructie, finisaje, decorare

 • Consultanta de specialitate si randari de inalta fidelitate

 • Solutii de iluminare interioara

 • Design pentru interior si exterior (fatade, arhitectura peisagera)

 • Lounge bar exclusiv pentru arhitecti, designeri si profesionisti (locatie pentru intalniri si evenimente culturale)

Produse Distribuite

IDA Design comercializează în România peste 70 de brand-uri, dintre care unele in exclusivitate.

Nu suntem ”revânzători” sau simpli intermediari, ci parteneri ai acestor branduri, pe care le reprezentăm oficial în România.

Branduri reprezentate în România prin IDA Design

Toate produsele IDA sunt originale și provin din Comunitatea Europeană. Autenticitatea lor poate fi verificată oricând la firma producătoare.

Fiecare firma ofera propria garantie post-vanzare.

Împreună cu produsele, oferim  și serviciile pe care le implică soluțiile high-end: garanție, asistență post-vânzare, consultanță de specialitate — precum și posibilitatea de a găsi constructori, arhitecti sau designeri pentru proiectul tău.

Cui ne adresam ?

Ne adresăm atât beneficiarilor finali (apartamente, case, vile), cât și clienților PRO (dezvoltatori imobiliari, office, horeca, construcții civile).

Servicii pentru diferite tipuri de clienti IDA Design

Showroom-ul, situat intr-una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale din centrul Bucurestiului, a luat nastere ca sursa de inspiratie si instrument de lucru pentru arhitecti, designeri, constructori si toti cei interesati de materiale si solutii noi in domeniul arhitecturii si designului.

La IDA Design folosim servicii integrate pentru a asigura bun gust si calitate pe care le punem la dispozitia dvs.

Fa-ne o vizita la Showroom-ul din Str. Argentina nr 43 pentru o consiliere gratuita in design interior si ofera-ne o sansa sa raspundem nevoilor dvs. Te asteptam!

“Arta nu este o imitaţie a realităţii, ci o descoperire a acesteia.- Ernst Cassirer

Showroom-ul IDA Design

Ce poti vedea in Showroom:

Materiale disponibile in Showroom-ul IDA

Echipa

Suntem o echipă tânără, cu o mentalitate orientată pe soluții— dar și cu o apreciere aparte față de artă și calitatea lucrurilor bine făcute.

Ne poti contacta oricand la consiliere@idadesign.ro, sau ne poti gasi la 0722 655 077 sau 031 620 8718 de Luni pana Vineri intre 10:00 -- 18:00.

Servicii Integrate de Design Interior

Daca vrei sa iti amenajezi spatiul exact asa cum ti-ai dorit, folosind finisaje, mobilier, lumini si accesorii de design de cea mai buna calitate, exclusiv din gamele high-end si de lux, iti putem oferi consiliere si orientare in lumea solutiilor premium pentru design de interior si amenajari.

Daca nu ai deja un designer sau un arhitect, echipa noastra de specialisti iti poate gasi si te poate pune in contact si cu un designer de interior care sa se potriveasca perfect cu stilul tau, cu gusturile tale si personalitatea ta -- daca iti doresti acest lucru.

Cum functioneaza:

  1. Ne vizitezi la Showroom-ul nostru din Bucuresti sau ne contactezi prin telefon / e-mail

Ca urmare a cererii tale, consilierii IDA iti pot recomanda diferite solutii, variante si modele -- in functie de ceea ce iti doresti, de bugetul tau, de stilul de design pe care vrei sa il abordezi si suprafata si natura spatiului pe care il doresti amenajat (ex: baie, living, restaurant, sediu firma).

  1. Primesti o oferta personalizata pentru materialele si/sau mobilierul despre care am vorbit. Tot in aceasta faza, iti putem gasi si designerul sau arhitectul potrivit (daca ai solicitat acest lucru).

Personalul IDA trimite imediat o cerere de oferta in numele tau la partenerii internationali cu care lucram. Solutiile solicitate si preturile lor va sunt trimise prin e-mail de catre consilierii IDA sub forma unei oferte personalizate.

In aceasta faza, IDA poate in unele cazuri sa obtina pentru tine si eventuale discount-uri, pe care un client cu volum foarte mic de achizitii nu ar putea niciodata sa le obtina. De altfel, multi parteneri nu primesc comenzi direct de la clientul final, ci daca i-ati contacta personal, v-ar indruma sa luati legatura cu reprezentantul lor din Romania, respectiv IDA Design.

Avantajul de care te bucuri in aceasta faza a colaborarii cu noi este ca scapi de toate complicatiile pe care le implica gasirea celor mai bune solutii de amenajare: telefoane, cotatii de pret, e-mail-uri, facturi multiple, evidenta furnizorilor. Solicitarea ofertei personalizate este gratuita.

  1. In urma validarii comenzii finale, ea este plasata in numele tau la furnizorii din strainatate si comanda ta este executata si livrata.

Dupa validarea comenzii (realizata prin achitarea acesteia), comanda se pune imediat in miscare.
Urmeaza perioada de executie (in cazul mobilierului sau finisajelor cu trasaturi personalizate, sau acele piese care necesita interventie manuala). Marfa este apoi impachetata si expediata, urmand ca livrarea sa fie efectuata direct la tine acasa -- fie ca este vorba de 250 Kg de materiale (ex: piatra naturala + ceramica + mobilier) sau doar un obiect decorativ de numai 3 Kg.

Livrarea este gratuita si se realizeaza direct la adresa specificata de tine -- fie ca aceasta adresa este din Romania sau din oricare alta tara din Uniunea Europeana.

Pentru tari din afara UE: va rugam sa ne contactati pentru a primi o estimare a costurilor de livrare.
Pentru a afla mai multe, consultati sectiunea de Intrebari Frecvente.

Harta  cum ajungi la noi

Hata Google catre Showroom-ul IDA Design

Descopera mai mult din universul IDA

Galerie Foto-Video:

http://idad.ro/showroom/produse/

30 de brand-uri cu solutii exclusiviste pentru design interior si amenajariCataloagele IDA Design:

http://idad.ro/showroom/cataloage

Acces la cea mai mare colectie de solutii premium pentru design interior:

Am facut pentru tine o selectie de branduri internationale din gamele high-end si de lux, ale caror exigente de calitate sunt intotdeauna inalte — iar aspectul si functionalitatea lor lor poarta semnatura unui designer de renume mondial (precum Philippe StarckKarim RashidFrancesco Binfarè si multi altii).

Te invitam sa le descoperi — de pe laptop, tableta sau telefon.

Lasa-ti imaginatia provocata de o paleta infinita de nuante, modele, materiale si de experientele unice pe care le pot produce imbinarile lor…si poate vei descoperi exact mobilierul, accesoriile sau luminile tale, pe care nici nu stiai ca le cautai de atata timp…


Cataloage Electronice IDA Design

ACCES CATALOAGE IDA DESIGN