IN CAZUL IN CARE NU ERAI CONVINS SA APELEZI LA UN DESIGNER DE INTERIOR...

IN CAZUL IN CARE NU ERAI CONVINS SA APELEZI LA UN DESIGNER DE INTERIOR...

In cazul in care v-ati regasit in situatia in care sa amenajati o incapere, sigur v-ati lovit de gandul “Mai bine apelam la un designer”. Adevarul este ca de multe ori e bine sa faci un sacrificiu mai mare la inceput, iar pe termen lung sa traiti cu satisfactie. Exact ca la dentist! Vorbeste cu oricare din prietenii care s-au ocupat de un proiect ca acesta, fara ajutor profesionist si iti vor spune acelasi lucru.

Am scris acest articol pentru a aduce la cunostiinta beneficiile designerilor de interior si cu scopul de a ii prezenta pe acestia intr-o lumina noua.

1. In primul rand, te ajuta la economia banilor

Poate suna ciudat sa angajezi un profesionist pentru a economisi bani, insa dupa ce iti vei face toate calculele, vei observa ca se vor reduce mult cheltuielile finale. Daca apelezi la un designer de interior, valoarea caminului tau de asemenea va creste, ridicandu-se cu mai multe nivele.

2. Designerul de interior ofera o evaluare obiectiva profesionala

Proprietarul casei poate nu are intotdeauna o parere obiectiva. Designerul vine in ajutor cu o noua viziune, observand detaliile care pot scapa ochiului in mod normal. Acestia for stii sa planifice totul pana la cel mai mic detaliu, avand un impact pozitiv asupra bugetului tau.

3. Planificarea bugetului

Un designer de interior profesionist stie sa organizeze costurile proiectului organizarii casei tale, fiind in concordanta cu bugetul pe care ti l-ai propus. Acesta stie, de asemenea, toate resursele pe care sa le foloseasca pentru a-ti face casa mai atragatoare cu un buget strict. Aceasta practica iti economiseste timpul si banii pe care in mod normal i-ai folosi cercetand diferite branduri, facand masuratori si ajustari.

4. Colaborarea

Un designer bun te va ajuta mereu sa creezi o relatie fructuoasa cu arhitectul sau contractantul si se poate ocupa de defectele care pot aparea pe parcurs. Acesta este un pas important pentru a economisi bani si energie. De asemenea, designerul poate observa detalii care acestora le-au scapat. Designerii au de obicei o retea extinsa de relatii cu oameni care lucreaza in industrie, care la randul lor fi pot fi de mare folos in ceea ce priveste amenajarea casei tale.

5. Incorporarea diferitelor stiluri

Una dintre cele mai mari provocari cand e vorba de a decora o incapere este cum sa potrivesti totul sa arate bine! Daca nu profesezi in domeniul aranjamentelor interioare, este foarte probabil sa ti se para dificil sa imbini totul cu succes, stilistic si cromatic. Toate acestea pot duce la greseli costisitoare. Designerul se confrunta cu aceasta problema des si va stii cum sa aleaga un singur stil care sa se potriveasca spatiului din toate punctele de vedere.

Asa cum ati aflat din articol, apelarea la un designer pentru interiorul casei tale imbina mai multe parti bune: planificarea si organizarea interiorului in concordanta cu spatiul pus la dispozitie, beneficiul de a te baza pe un om profesionist care are multe relatii cu arhitecti si branduri, faptul ca un designer de interior observa detalii pe care in mod normal le-ai trece cu vederea, iti ofera efectul de WOW si nu in ultimul rand te ajuta cu planificarea bugetului fara sa mai pierzi timp si bani cercetand elementele care se pot potrivi intre ele.

Sfatul nostru este sa apelati cu incredere la un profenist in arta decorarii interioare, valoarea interiorului va creste nu numai din punct de vedere material, ci si estetic si stilistic.

Etichete: designer

Lasa un comentariu

Toate campurile sunt necesare

Produse alese

Articolele recente