Mobilier de lux

Cauti o piesa de mobilier de lux pentru casa ta? Usureaza-ti munca de a face alegerea potrivita pentru fiecare piesa de mobilier aleasa locuintei.
Ne este foarte usor sa iesim din tipare si sa ne asiguram ca va oferim o gama larga de modele din care sa puteti alege ce vreti. Indiferent daca doriti o masa din lemn masiv, scaune pentru dining room sau chiar sa va procurati o canapea violet pentru living, noi va punem la dispozitie piesele de mobilier ideale pentru dumneavoastra.
Dupa cum stiti fiecare casa este unica si fiecare are un anume stil. In aceasta categorie noi am incercat sa selectam mobila de lux pentru toate gusturile. Varietatea aceasta de produse este potrivita pentru a va completa interiorul casei cu un look cat se poate de frumos.

Mobilier de lux  Exista 369 produse.

Subcategorii

 • Scaune de lux

  Un scaun de lux este o piesa de mobilier care poate innobila orice spatiu. Atunci cand se doreste transformarea unui camin, din ecuatie nu pot lipsi notiunile de "confort", "stil" si "rafinament". Lemnul, tapiteria, stralucirea finisajului, pielea sau orice alt material trebuie sa fie de cea mai inalta calitate.

  Un interior in care stilul primeaza nu se poate asocia cu orice fel de scaune, iar pentru noi conteaza calitatea si designul unui obiect atat de simplu si util, care in acelasi timp poate deveni piesa centrala a incaperii. Astfel, in aceasta categorie am facut o selectie de scaune de lux pentru toate gusturile.

 • Canapele

  Iti doresti o piesa de mobilier de lux pentru casa ta? Fie ca iti doresti o canapea moderna sau clasica, ceva extravagant, cu design aparte sau ceva simplu si elegant nu este usor sa gasim canapeaua potrivita pentru livingul nostru. Canapelele de piele naturala sau canapelele tapitate cu catifea schimba complet estetica interiorului.

  Cand decoram un spatiu precum livingul, canapeaua devine obiectul central, cea mai importanta piesa de mobilier din casa.

  Va oferim o gama larga de modele de canapele confortabile, din lemn masiv, clasice sau moderne, din materiale cu texturi diferite sau piele. In aceasta categorie gasiti canapele de lux care se integreaza cu usurinta atat in interioarele clasice cat si in cele moderne.

 • Mese design

  Cauti un mobilier nou pentru casa ta? Usureaza-ti munca de a face alegerea potrivita pentru fiecare piesa de mobilier aleasa locuintei.
  Ne este foarte usor sa iesim din tipare si sa ne asiguram ca va oferim o gama larga de modele din care sa puteti alege ce vreti. Indiferent daca doriti o masa din lemn masiv, scaune pentru dining room sau chiar sa va procurati o canapea violet pentru living, noi va punem la dispozitie piesele de mobilier ideale pentru dumneavoastra.
  Dupa cum stiti fiecare casa este unica si fiecare are un anume stil. In aceasta categorie noi am incercat sa selectam mobilier pentru toate gusturile. Varietatea aceasta de produse este potrivita pentru a va completa interiorul casei cu un look cat se poate de frumos.

 • Dulapuri
 • Paturi

  Patul este acel obiect de mobilier care va deveni piesa centrala a dormitorului tau. El te duce cu gandul la relaxare si la visare, oferindu-ti tot confortul de care ai nevoie dupa o zi lunga petrecuta la birou. IDA Design a ales pentru tine modele de paturi potrivite pentru diverse tipuri de interioare, care te vor convinge sa lasi deoparte gandurile stresante si grijile si sa te cufunzi intr-o lectura placuta sau intr-un vis frumos.

 • Fotolii

  Un fotoliu creat de un designer se remarca nu numai prin aspectul sau si materialele folosite, ci si prin experienta confortului oferit clientului. Un astfel de obiect de mobilier constituie un accent binevenit in orice interior, conferindu-i personalitate si stil. In spatele designului unui fotoliu de lux sta conceptul de calitate, urmat indeaproape de cel de estetic.

  Noi v-am pregatit o selectie de fotolii de lux usor de integrat in diverse tipuri de interioare  indiferent de stilul in care au fost amenajate.

  » Vezi toate cataloagele

pe pagina
1 - 9 din 369 produse
1 - 9 din 369 produse

Catalog de produse

Depth
Height
Materials

Mobilier de lux

Information

Produse noi

Magazinele noastre

Etichete