Brands

Branduri distribuite de IDA Design in Romania

Brands  Exista 98 produse.

Subcategorii

 • Edra

  Produsele Edra combina arta traditionala cu tehnologia moderna, iar materialele alese ofera o experienta senzoriala unica.

  Edra produce canapele, scaune, mobilier pentru casa si gradina / terasa in foarte multe combinatii de culori, materiale si texturi.

  Ba chiar mai mult, observand cu atentie schimbarile care se petrec in ceea ce priveste comportamentul clientului actual, dar si relatia acestuia cu obiectul, Edra reinterpreteaza mereu conceptul de confort. Astfel, complexitatea tehnica a produselor Edra se traduce printr-o simplitate incredibila a folosirii lor.

  In anul 2004, Edra a inventat si patentat un material unic, Gellyfoam, care ofera confortul atat de cautat gratie flexibilitatii si plasticitatii obtinute ca urmare a unui mix de diverse tipuri de spuma.

 • QisDesign / BENQ

  Infiintata in anul 2009, aceasta ramura a Grupului BenQ combina designul modern cu functionalitate si cu tehnologia de ultima ora, producand lampi, lampadare si lustre care uimesc prin aspectul lor deosebit.

  Sub motoul „Imagineaza-ti o alta posibilitate”, QisDesign isi doreste sa le ofere clientilor sai mai mult decat un produs, si anume o experienta.

 • Kenneth Cobonpue

  Designerul Kenneth Cobonpue reuseste sa integreze in creatiile sale natura, meritele sale fiind recunoscute in intreaga lume, motiv pentru care a fost recompensat pana in prezent cu 9 premii internationale. Portofoliul sau include participarea la cele mai mari targuri anuale de design si realizarea decorului pentru lung metraje si seriale de succes, cum ar fi Ocean’s Thirteen si CSI.

  Creaza mobila pentru exterior si interior din ratan si alte materiale care aduc aspectul mai aproape de natura.

 • Swarovski Lighting -...

  Putine lucruri imateriale sunt atat de fascinante cum este lumina, iar una dintre minunile naturii, care reuseste sa surprinda secretele luminii in adevarata lor forma, este cristalul. Acesta are capacitatea de a amplifica energia pozitiva a oricarui spatiu inchis.

  Swarovski Lighting ofera o multitudine de solutii de iluminat inovatoare, realizate impreună cu designeri si arhitecti exceptionali.

  In aceeasi masura, Schonbek Lighting aduce traditia de familie in industria obiectelor de iluminat. Lucrate manual, aceste produse unice au reusit sa revolutioneze piata de profil.

  Cand vine vorba despre produsele Swarovski Lighting, cristalele sunt ancorate intr-o arhitectura care surprinde esentialul: pretiozitatea unui obiect minutios lucrat, care imprumuta din eleganta naturii, incercand sa o imite secvential.

  Opulenta, eleganta si calitatea sunt cele trei caracteristici care definesc brandul Schonbek, ce s-a alaturat Grupului Swarovski in 2007.

 • Cattaneo

  Timp de pest 40 de ani, Cattaneo ofera creatii care izvorasc din imaginatia si meseria creatorilor italieni califcati - creatii care se pot potrivi intr-o gama larga. Cercetarea estetica continua, selectia atenta a materialelor, executia precisa a finisajelor - toate acestea permit sa ofere produse de inalta calitate, care sunt intotdeauna efectuate exclusiv in Italia si Europa.

 • Ilfari

  Ilfari se caracterizeaza prin dorinta de a surprinde prin eleganta si excentricitate, dar si multe elemente clasice, iar simplitatea combinata cu efectele se joaca cu imaginatia oricarei persoane. Pe baza acestor valroi, Ilfari functioneaza inca din anul 2001 si rezultatele sunt iluminarea de lux, unica, cu un aspect progresiv, ecletic si artistic. Produsele sunt in intregime fabricate manual in Europa cu sticla de cea mai inalta calitate si cristale Swarovski cu o atentie deosebita pentru detalii. Scopul Ilfari este acela de a oferi interioarelor moderne si clasice un aspect individual, aproape revolutionar.

 • Innermost

  Abordarea rebela a brandului Innermost asupra iluminatului si a pieselor de mobilier vine dintr-o urmarire anarhica a libertatii de design tocmai din inima Londrei. Colaborand cu designeri din toate colturile lumii, Innermost a reusit sa realizeze produse, cu un amestec bine definit de traditie englezeasca clasica si diversitate globala vibranta, unice de o calitate absoluta chiar din anul 1999. Indiferent daca sunt gasite in cafenele, baruri, sali de intalniri, produsele Innermost sunt centrale in spatii care aduna oamenii impreuna si sarbatoresc partea sociala a vietii.

 • Kartell

  Lideri pe piata designului, Kartell se adreseaza pe plan international clientilor cu colectii unice si originale, intr-o gama variata. Kartell a fost infintata in anul 1949, avand pana in prezent 60 de ani de istorie, cu deplina incredere in sine, s-a recunoscut printr-o linie de produse unice pentru varietatea si originalitatea lor.

pe pagina
1 - 9 din 98 produse
1 - 9 din 98 produse