Catalogul IDA Design

In cautare de solutii si idei pentru amenajarea casei tale?

Catalogul magazinului IDA Design este poarta ta catre tot ce are mai bun de oferit lumea designului interior pe plan international.

Ne poti apela la 0722 655 077 sau 031 620 87 18 pentru orice intrebari, nelamuriri sau informatii suplimentare, (Luni - Vineri intre 10:00 - 18:00). Poti alege sa ne scrii la consiliere@idadesign.ro. De asemenea, te asteptam la Showroomul nostru din Bucuresti (vezi harta), pentru o incursiune in universul IDA Design.

Am facut tot posibilul sa ne asiguram ca ai la indemana o gama foarte larga de variante din care sa alegi. Fie ca vrei o masa din lemn masiv, un lampadar modern, scaune pentru bucatarie sau o canapea violet aprins pentru living, te invitam sa 'rasfoiesti' catalogul IDA folosind filtrele de cautare ale magazinului. 

Pentru ca fiecare casa este unica, iar stilurile personale difera, am facut o selectie de mobilier pentru orice incapere a casei tale, indiferent de gusturi. Aceasta varietate simplifica mult completarea imaginii decorului interior si iti face casa sa capete acel factor "wow".

Absolut toate produsele sunt originale si au toate certificarile mentionate in descriere, fiind fabricate in Comunitatea Europeana. Cele mai multe piese pe care le veti regasi in catalogul nostru poarta semnatura unui designer de renume mondial, precum Karim Rashid sau Patricia Urquiola.

Catalogul IDA Design  Exista 363 produse.

pe pagina
1 - 9 din 363 produse
1 - 9 din 363 produse

Catalog de produse

Depth
Height
Materials

Catalogul IDA Design

Information

Produse noi

Magazinele noastre

Etichete