Finisaje

Ce finisaj crezi ca ti se potriveste?

Atunci cand iti renovezi casa, inlocuirea pardoselei este una dintre cele mai bune variante de a modifica aspectul unei camere.

Podeaua din lemn combina perfect magia si frumusetea naturaletei lemnului natural cu rezistenta structurala si maestria durabilitatii.

Finisaje  Exista 236 produse.

Subcategorii

 • Ceramica

  In ultimii ani, evolutia tehnologica a facut astfel incat diversele tipuri de finisaje sa capete un aspect versatil, imitand materialele naturale sau chiar reproducand imaginile preferate. IDA Design aduce pe piata romaneasca ceramica de cea mai inalta calitate, placile fiind realizate in fabrici internationale, cu certificat de garantie pe viata.

 • Tapet

  Tapetul este un tip de finisaj care se poate transforma rapid intr-un adevarat accesoriu. El poate fi utilizat ca accent intr-o incapere, imbracand un singur perete, sau ca modalitate de decorare a intregului spatiu, pentru a conferi unitate. Indiferent de solutia preferata, IDA Design vine in intampinarea dorintelor tale cu diverse tipuri de tapet, cel personalizat cu imaginea preferata fiind in topul preferintelor clientilor nostri.

 • Mozaic

  Acest tip de finisaj cu o istorie indelungata in spate, primele mozaicuri apartinand poporului mesopotamian si datand din mileniul al III-lea i.e.n. Acum, odata cu noile tehnologii aparute in domeniu, decorarea unui perete cu mozaic a devenit din ce in ce mai accesibila, indiferent de dimensiunea spatiului si de preferintele in materie de texturi sau culori. IDA Design iti pune la dispozitie zeci de variante de mozaic, astfel incat sa alegi solutia perfecta indiferent de tipul de incapere vizat.

 • Parchet

  Parchetul reprezinta mai mult decat podeaua pe care iti imprimi pasii in fiecare zi. El poate aduce in casa ta caldura lemnului natural, eleganta celui pretios sau senzatia de familiaritate a decorului nordic. La IDA Design, vei gasi varianta perfecta, indiferent de nuanta sau textura aleasa, astfel incat sa te simti mereu acasa.

pe pagina
1 - 9 din 236 produse
1 - 9 din 236 produse

Catalog de produse

Depth
Height
Materials

Finisaje

Information

Produse noi

Magazinele noastre

Etichete